این مصاحبه را با افسانه SEO Rand Fishkin ، مرور کنید.

هفته گذشته در حالی که در سیاتل برای کنفرانس موز حضور داشتیم ، رند فیشکین - که در مراسم SMX East ما حضور دارد ، من را به مصاحبه با وی به خانه / محل کار خود دعوت کرد. در بخشی از مصاحبه ، ما در مورد روزهای اولیه صنعت سئو ، مهمانی های وحشی یاهو و گوگل برگزار شدیم ، که چگونه هر دو در جامعه سئو قرار گرفتیم ،
چگونه او SEO را یاد گرفت و جامعه خود را شروع کرد. ما همچنین بحث کردیم که چرا او Moz را شروع کرد ، چالش هایی که در این سالها داشت ، چرا وی در نهایت شرکتی را که به تأسیس خود تأسیس کرد ، ترک کرد و شروع جدید خود را با نام SparkToro آغاز کرد.

من و رند تقریباً در کل زندگی بزرگسالان خود یکدیگر را می شناسیم.
ما در اصل با صنعت سئو بزرگ شدیم - بنابراین این یک مصاحبه ویژه برای من بود. در اینجا قسمت اول مصاحبه وجود دارد و بخش دوم در اواخر هفته جاری آمده و مباحث گرایش بیشتری را در گوگل و سئو پوشش می دهد.

من این سری vlog را اخیراً شروع کردم و اگر می خواهید برای مصاحبه ثبت نام کنید می توانید این فرم را در میزگرد موتور جستجو پر کنید
. همچنین می توانید با کلیک در اینجا در کانال YouTube من مشترک شوید.

ویدیو: لیلی ری پس از به روزرسانی اصلی Google در حال بازیابی است

Emoji SEO فرصت های ویدیویی را ارائه می دهد

ویدئو: رند فیشکین در روزهای ابتدایی سئو و شروع و ترک موز

، ,مصاحبه ,سئو ,رند ,صنعت ,وی ,که در ,کرد ، ,صنعت سئو ,رند فیشکین ,شروع کرد

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

واکس موی رنگی گلدن رین 09909508100 خبر سرا pikasomhtb مــــای آر بــــی تیــ Le Petit Prince سرور مجازی تور لحظه آخری مجله اینترنتی دنج ‿ دخم لونه ‿ پرسش ریاست جمهوری